Фулфилмънт

Фулфилмънт / Складово обслужване. Цялостно решение за вашата търговия и дистрибуция.

Процес на получаване и складиране на стока, подготвяне на поръчка, опаковане и доставка на поръчката до клиент, както и приемане на върнати поръчки. Независимо дали извършвате онлайн търговия или продавате чрез магазин, услугата може да бъде персонализирана според вашите конкретни нужди. Чрез професионална система за управление на процесите в склада, WMS (Warehouse Management System), интегрирана с вашата ERP система, складовите служители получават в реално време, и веднага изпълняват подадените поръчки. Вие продавате от офиса или при клиента, ние работим в склада за вас.

   Складиране на стоката  

   Подготвяне на поръчката и опаковане на пратката според вашите изисквания 

   Софтуер за проследяване на бизнеса ви

   Складова база на удобна бизнес локация 

   Партньорство с куриерски фирми

Складово съхранение

Складовата база на Транскапитал се намира на бул. Ботевградско шосе в бизнес и индустриална зона с пряк излаз към Околовръстния път и автомагистрала Хемус, на 10 мин. от центъра на София. Цените ни за съхранение на стока се формират на дневна база и наличния към момента обем. Съхранението на стоката се осъществява в склад без температурен режим, посредством стелажна система и се обслужва с високоповдигачи.

Приемане и подреждане на стоката

Същността на услугата се изразява в организиране на процес по цялостното обслужване, съхранение и проследяване движението на вашата стока. Складовите служители имат за задача да приемат, при необходимост да етикетират, да заприходят артикулите в софтуерната система след което да подредят на предназначените за целта места. Софтуерната система позволява, следене в реално време на складовите наличности и статуса на дадените за изпълнение поръчки.

Изпълнение на поръчките

Софтуера позволява интеграция с вашия онлайн магазин и/или ERP софтуера. Така складовите служители приемат вашата поръчка в реално време и веднага започват да я изпълняват. Това позволява максимално кратки срокове за доставка до клиентите.
По време на целия процес, системата автоматично изпраща известия за всеки променен статус на поръчката.

Доставка до клиент

Работим с повечето от местните и международни куриерски компании. Те познават добре складовата ни база и начинът ни на работа, което улеснява и ускорява доставката.
Доставка до България: CVC, Еконт, Спиди, Transpress.
Международна доставка с DHL, FEDEX, UPS.

Контакти

Ще се радваме да ни споделите от какво се нуждаете и да разрешим заедно вашия казус. Свържете се с нас за повече информация относно услугите и условията, които предлагаме.

  Адрес: София 1517, бул. Ботевградско шосе 247

  E-mail: office@transcapital.bg

  Тел.: +359884555215

СКЛАДОВА БАЗА

Сграда 6

Изпратете запитване

Copyright © 2022 Transcapital