Складиране

Складът ни се намира в модерния логистичен център на CTP в София. Сградите са удобно разположени с осигурен пълен достъп за товарни и мало-габаритни транспортни средства. Всичките складове отговарят на съвременните изисквания на пазара, с височина на складиране на палета 13-17м, наличие на достатъчно голям паркинг за свободно маневриране на товарните автомобили, 24-часова охрана.

Характеристики на складовете

  • Външни стени – термоизолационни панели;

  • Подова настилка – безпрахов шлайфан бетон;

  • Таван - топлоизолация и хидроизолационна мембрана;

  • Пожарогасене

  • Ширина на работните коридори между стелажните конструкции - 3м.;

  • Нивоизравнители с електро-хидравлично задвижване.

Съхранението на стоките се извършва в стелажна система с клетки за съхранение на три европалета и товароносимост 2100кг. на рафт, шест и осем реда височина.

Месечният наем за съхранение на стока се формира на дневна база за палетомясто и зависи от размерите на палето. Ако палето е с размери различни от тези на стандартно европале, се начислява допълнителен коефициент.

Защо да изберете нас
Ние притежаваме дългогодишен опит в областта на логистичните услуги. Работим надеждно и ефективно, като осигуряваме пълна прозрачност и отчетност за нашите клиенти.

Контакти

Ще се радваме да ни споделите от какво се нуждаете и да разрешим заедно вашия казус. Свържете се с нас за повече информация относно услугите и условията, които предлагаме.

  Адрес: София 1517, бул. Ботевградско шосе 247

  E-mail: office@transcapital.bg

  Тел.: +359884555215

СКЛАДОВА БАЗА

Сграда 6

Изпратете запитване

Copyright © 2022 Transcapital